ANKETË

ÇKA PREFERONI MË SHUMË?
 Adresa: Fshati Pestovë
Vushtrri 42000 Kosovë
mail: vipa@pestova.org
web: www.pestova.org

   
 

LAJME DHE NGJARJE
.

 

Kompania Pestova ka bërë promovimin e cmimit “Kompania inspiruese dhe Lider inovativ në biznesin botëror”, të ndarë ditë më parë nga Konfederata botërore e bizneseve, “The Bizz 2014”, me seli në Teksas të SHBA-ve.

 

 

 

VARIETETET E PATATESPestova importon farë të patates nga kompania holandeze Agrico. Varietete shumë të hershme, mesatarisht të hershme, të vonshme dhe shumë të vonshme.

 


 

PRODUKTE TË REJA

 

 

 

 

 

.............................. ......

HAP DHE FITO

Duke blerë njërin nga produktet tona, ju mund të hyni në lojën shpërlyese dhe mund të jeni FITUESI i një nga
shumë e shuuumë dhuratat që do të shpërndahen nga Vipa Chips.
Nëse mbrenda chipsit gjeni kuponin, ju jeni FITUESI.


© Copyright by: ON LINE studio
Materialet e publikuara në këtë faqe
nuk mund të përdoren pa autorizim
paraprak nga ON LINE studio