ANKETË

ÇKA PREFERONI MË SHUMË?
 Adresa: Fshati Pestovë
Vushtrri 42000 Kosovë
mail: vipa@pestova.org
web: www.pestova.org
Hulumtimi i tregut për çmimin Best Buy Award (www.bestbuyaward.org), i kryer nga Organizata
Zvicerane ICERTIAS (www.icertias.com), matë përvojën e konsumatorëve, opinionin dhe perceptimin e ofruesve që ofrojnë vlerën më të mirë për para (nr. 1 për raportin e çmimit / cilësisë)

 

 

 

 

 


2015 - KRIJUESIT E SHEKULLIT , ÇMIMI SPECIAL PËR ZHVILLIMIN E IDEVE, INOVACIONIT DHE INVESTIMIT NË NDËRMARRËSI NË EVROPËN JUGLINDORE, DUBROVNIK - KROACI 2015

 

Anëtarët e Komitetit Ndërkombëtar të Pavarur për çmime dhe zhvillimin e ndërmarrësisë në Evropën Juglindore, i përbërë nga ekspertë të ekonomisë, marketingut, menaxhimit dhe ndërmarrësisë, vizituan Kompaninë Pestova dhe me këtë rast dorëzuan çmimin special "Krijuesit e Shekullit". Gjatë ceremonisë së dhënies së këtij çmimi, në këtë vizitë të pranishëm ishin edhe zëvendësministri i Tregtisë dhe Industrisë, z. Avni Kastrati, zonja Besa Zogaj-Gashi zëvendësministre e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, z. Bajram Mulaku si dhe fermer ko-operues të Kompanisë “Pestova”.Anëtarët e Komitetit Ndërkombëtar të Pavarur për çmime dhe zhvillimin e ndërmarrësisë në Evropën Juglindore, i përbërë nga ekspertë të ekonomisë, marketingut, menaxhimit dhe ndërmarrësisë, vizituan Kompaninë Pestova dhe me këtë rast dorëzuan çmimin special "Krijuesit e Shekullit". Gjatë ceremonisë së dhënies së këtij çmimi, në këtë vizitë të pranishëm ishin edhe zëvendësministri i Tregtisë dhe Industrisë, z. Avni Kastrati, zonja Besa Zogaj-Gashi zëvendësministre e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, z. Bajram Mulaku si dhe fermer ko-operues të Kompanisë “Pestova”.

 

 


 

2014/15 - SUPERBRAND I KOSOVËS

Superbrand është shpërblim për brendet botërore, të përzgjedhura në bazë të votave të mbledhura nga ekspertët dhe konsumatorët . VIPA është përzgjedhur si Superbrand i Kosovës për vitin 2014/2015.

 

 

 

 

 


2014 - THE BIZZ

Konfederata Botërore e Bizneseve (WORLDCOB) është themeluar në vitin 2004 në qytetin e Houston, Texas, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Misioni i saj kryesor është që të promovojë zhvillimin e biznesit në mbarë botën, te nxise njohjen dhe  zhvillimin e bizneseve në çdo vend me mjetet dhe shërbimet e veçanta që ajo iu ofron anëtarëve të saj. Ajo ka rreth 3,000 anëtarë që përfaqësojnë mbi 100 vende.

"The Bizz " konsiderohet si  një nga çmimet më të rëndësishme për biznesin në botë. Ky cmim i mbledh bizneset kryesore nga rajone të ndryshme që kontribojnë në rritjen e ekonomisë lokale  dhe ekonominsë botërore.

 


2013 - SHOQATA EVROPIANE PËR HULUMTIME TË CILËSISË (ESQR)

 


Çmimi për Arritje të Kualitetit, organizuar nga Shoqëria Europiane për Hulumtim të Kualitetit, përshëndet angazhimin, mbështetjen dhe përpjekjen e shquar për të mbështetur dhe përmirësuar arritjet në menaxhim të kualitetit si në kompanitë/organizatat e mëdha poashtu edhe në ato të mesme dhe të vogla.

Ceremonia e Marrjes së Shpërblimit për Arritje në Kualitet u mbajt të Dielën më 7 korrik në Copthorne Tara Hotel London Kensington në Londër. Kompanitë dhe organizatat më të mira të cilat shquhen me shërbimet ose produktet e tyre dhe vazhdojnë të rrisin Kualitetin me inovacione,  në prezencë të komunitetit të biznesit kanë marrë çmimet për punën e tyre të palodhshme dhe përkushtimin kushtuar kualitetit.

 


2012 - HARKU I EVROPËS | Katagoria e artë

 

 


Pestova është shpërblyer me Harkun e Evropës për cilësi dhe teknologji në kategorinë e artë për 2012.

Harku i Evropës është çmim prestigjioz ndërkombëtar që mbledh kompanitë më të sukseshme nga 72 vende të botës.

Vlerësimi bëhet në bazë të kritereve të modelit të qualitetit QC100, i implementuar në mbi 100 vende të botës.

 


2011/12 - SUPERBRAND I KOSOVËS

Superbrand është shpërblim për brendet botërore, të përzgjedhura në bazë të votave të mbledhura nga ekspertët dhe konsumatorët . VIPA është përzgjedhur si Superbrand i Kosovës për vitin 2011/2012.

 

 

 

 

 


Anëtarët e Komitetit Ndërkombëtar të Pavarur për çmime dhe zhvillimin e ndërmarrësisë në Evropën Juglindore, i përbërë nga ekspertë të ekonomisë, marketingut, menaxhimit dhe ndërmarrësisë, vizituan Kompaninë Pestova dhe me këtë rast dorëzuan çmimin special "Krijuesit e Shekullit". Gjatë ceremonisë së dhënies së këtij çmimi, në këtë vizitë të pranishëm ishin edhe zëvendësministri i Tregtisë dhe Industrisë, z. Avni Kastrati, zonja Besa Zogaj-Gashi zëvendësministre e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, z. Bajram Mulaku si dhe fermer ko-operues të Kompanisë “Pestova”.